Even voorstellen...

Hi, ik ben Annemarijn.


Jarenlang was ik in gevecht met mijn gezondheid, ik had alle mogelijke klachten die je maar kon bedenken. Veel tijd en energie ging verloren in de zoektocht naar een oplossing voor mijn waslijst aan vage en onverklaarbare klachten. Ik kreeg het label Fibromyalgie, de artsen gaven aan dat er geen remedie was en dat ik hiermee moest leren leven. Ik was de wanhoop nabij, er moest toch een oplossing zijn?


Ik bezocht de een naar de andere therapie of behandeling. Het gaf mij nooit de blijvende resultaten waar ik zo naar verlangde.


Ik accepteerde niet dat de pijn een blijvend onderdeel van mijn leven zou zijn en besloot de regie in eigen hand te nemen. Ik ging op zelfonderzoek uit en ging graven in mijn onderbewustzijn hoe mijn klachten ooit waren ontstaan en hoe ik mijn zelf genezend vermogen kon activeren.


Gaandeweg ging ik mij steeds meer verdiepen in holistische geneeswijze, de theorie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Na jarenlang diverse studies te hebben gevolgd, onderzoek te hebben gedaan en met vallen en opstaan methodes heb getest, zag ik eindelijk resultaat. Ik had de magische sleutel gevonden!

Deze kennis en inzichten heb ik voor jou gebundeld tot mijn eigen unieke creatie. 


Het mooie is, ik maak gebruik van universele wetten.
Het werkt op iedereen. Dit kan jij dus ook!

 

Het is mijn missie om een ieder in pijn te laten ontdekken dat het lichaam WEL in staat is van de klachten af te komen door het activeren van het zelf genezend vermogen: fysiek, mentaal en emotioneel.

Pijn is een uitnodiging naar persoonlijke transformatie. Bewustwording is de sleutel tot genezing. 


Jij bent zelf de sleutel tot genezing. Ik bied je enkel een helpende hand en wijs
je de weg. Stop met eindeloos zoeken, de oplossing is binnen handbereik.


De oplossing, die zit namelijk in jou!

Activeer je zelfgenezend vermogen, naar minder pijn en meer levensenergie!