NLP Workshop

Training op locatie voor organisaties

Wat is NLP?

 

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) wordt toegepast door de meest succesvolle mensen ter wereld.

 

Ontdek praktische tools en handvatten die je stressniveaus doen dalen, (werk)relaties leuk houdt en je super trots maakt op jezelf.

 

Een makkelijk toepasbare methode van onschatbare waarde die je leert, zowel zakelijks als privé om belachelijk succesvol te worden!

Wat kun je verwachten?

 

In de NLP workshop krijgt jouw team handvatten en vaardigheden die voor persoonlijke als de professionele ontwikkeling van je werknemers van onschatbare waarde zijn. De methode richt zich op de manier waarop mensen denken, communiceren en hun gedrag beïnvloeden. NLP biedt technieken om mentale processen en gedrag te veranderen en te verbeteren.

 

Op persoonlijk gebied:

  • Het kan helpen om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en beperkende overtuigingen te doorbreken die je tegenhouden in het leven.
  • Verbeter je communicatievaardigheden, waardoor je beter in staat bent om je boodschap over te brengen en effectiever te communiceren met anderen.
  • Ontwikkel meer zelfbewustzijn, waardoor je vol zelfvertrouwen uitdagingen en kansen aangaat.

 

Op zakelijk gebied:

  • Het kan helpen bij het verbeteren van je leiderschapsvaardigheden en het ontwikkelen van effectieve communicatiestrategieën om teams te leiden en te motiveren.
  • Verbeter verkoop- en marketingvaardigheden door het beter begrijpen van de behoeften en motivaties van klanten.
  • De tools leren je beter met stress om te gaan en het verbeteren je prestaties en productiviteit door middel van effectieve strategieën voor zelfmanagement, life-management en time-management.

 

Kortom, NLP kan je helpen om op zowel persoonlijk als zakelijk  vlak te groeien, door het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, leiderschapsvaardigheden en strategieën.

 

Door de NLP-methodieken toe te passen, kunnen bedrijven het voor medewerkers sneller realiseren om hun maximale potentieel te benutten en prestaties te verbeteren.

 

Praktische zaken

 

⚪  Workshop op locatie, geheel op maat gemaakt voor de wensen van de doelgroep en type organisatie.

 

⚪  1 dagdeel (circa 3 uur). Verkorkte of langere versie is ook mogelijk. 

 

⚪  Prijs op aanvraag (BTW vrijstelling van toepassing, waardoor de workshop tegen een lager tarief kan worden aangeboden).

 

⚪  Groepsgrootte: 10 - 30 deelnemers